17544 – AKU.BIBR.DUP/ODVRT. 18V BDCHD18BAFC-QW


АКУМУЛАТОРСКИ УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 18 V

  •  батерија: 18 V, 1,5 Ah Li-Ion
  • бр.на вртежи во мирување: 0-360/0- 1400
  • 2 брзини
  • Во опремата е вклучена и 1 батерија 1,5Ah и 200mA полнач.

8,999.00ден