17534 – AKUM.ODVRT/DUPC 10.8V 1.5Ax2BAT BDCDD12B


АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА/ ОДВРТУВАЧ 10,8 V

  •  батерија: 10,8 V, 1,5 Ah Li-Ion
  • бр. на вртежи: 0-550 oбрти/мин.
  • брзостезна глава: 1-10 mm
  • Во сетот се вклучени 2 батерии

 

4,999.00ден