17512 – AGOLNA BRUSILKA 125MM 900W BEG220


АГОЛНА БРУСИЛКА СО АНТИРЕСТАРТ ФУНКЦИЈА И МЕК СТАРТ 125ММ

  • 900 W   ;
  • ДИЈАМЕТАР 125 мм  ;
  • 1200 вртежи / минута  ;
  • Тежина   1,8 кг

Анти рестарт функција, мек старт, високо ниво на заштита

3,899.00ден