17502 – AGOLNA BRUSILKA 750W 115MM BEG110-QS


АГОЛНА БРУСИЛКА СО АНТИРЕСТАРТ ФУНКЦИЈА И МЕК СТАРТ 115MM

  • 750 W   ;
  • ДИЈАМЕТАР 115 мм  ;
  • 1200 вртежи / минута  ;
  • Тежина   1,7 кг

Анти рестарт функција, мек старт, високо ниво на заштита

2,499.00ден