Dark Light

16379 – 163313 SHPORET NA DRVA MBS10RS LEV BEL


Smederevac MBS 10 RS Бел
 Лев
 шпорет на цврсто гориво Термостат
 Моќност од 11KW
 загревње на површина до 140м3
 Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm
 Големина на ложиште: В:Ш:Д: 250:200:400mm
 одвод f120mm
 Степен на искористеност 85/85 %
 Гориво: Дрво
 дрвени брикет и јаглен
 Димензии 850x945x645 mm

16,590.00ден