Dark Light

16368 – SKALA ALUM. TRODELNA 3×9 CORDA 202084


Алуминиумска троделна скала
Број на газишта: 3*9
Висини на скала: 2.50/3.75/5.30м
Работни висини: 3.50/4.55/6.20м
Шифра на производител: 030399
Класа: CORDA (ХОБИ)
Гаранција: 2 години
Носивост: 150кг
Сертификат: EN 131
*Скалата поседува функција за работа на нерамен терен

8,499.00ден