15977 – SET ZA FARBANJE 5KOM MP-AT040 6691


Конектор: 1/4”
Дизна: 1,5 мм
Резервоар на пиштол за фарбање: 600 мл
Резервоар на пиштол за чистење: 850 мл
Црево: 3,8 ”
Должина на црево: 5м

1,849.00ден