Dark Light

1597 – ASPIRATOR FAVORIT FAB1350 INOX


ШИРИНА: 60 CM
ВИСИНА: 18 CM (4cm ВИДЛИВ ДЕЛ / 14cm ВНАТРЕШЕН ДЕЛ)
2 МОТОРИ
ВЕНТИЛАЦИЈА СО ОДВОД
АЛУМИНИУМСКИ ФИЛТЕР ЗА МАСНОТИЈА КОЈ СЕ ПЕРЕ РАЧНО ИЛИ ВО МАШИНА
2 НИВОА НА ВЕНТИЛИРАЊЕ
МАКСИМАЛЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 500m3/h
ОСВЕТЛУВАЊЕ: 2 X 25W
ПРЕЧНИК НА ОДВОДНА ЦЕВКА: 12cm
БОЈА: INOX

3,990.00ден