Dark Light
,

1594 – VGR MASHINA SADOVI FAVORIT MSV5000


Димензии: В/Ш/Д 81,5cm/59,6cm/57cm
Макс. капацитет: 12 сета садови
5 програми
Енергетска класа: А +
Класа на сушење: B
Прилагодувачка горна корпа
Капацитет: 12 L вода
Еден циклус: од 4,5 L до 16,5 L вода соодветно на програмата
Траење на програма (станд. циклус): 160 мин
Енергетска потрошувачка: 0,95 KWh
Прилагодувачка кошара
Внатрешно светло
Заштита на грејач
Заштита од поплава
Детска заштита
Целосно вградна
On/Off копче
Копче за селектирање на програмите
Копче за одложување на времето за миење (3, 6 и 9 часа)
Индикатор за сол
Индикатор за средство за плакнење
Индикатор за завршување на работата

16,490.00ден