Dark Light
,

15884 – PERALLNA FAVORIT MP6102


Dимензии В/Ш/Д: 84,50/59,70/49,70 cm
1000 вртежи во минута (RPM)
Kапацитет: 6 kg
44 L иноксен барабан
15 програми
Eлектронски програматор
Kопче за контрола на температура
Индикатор за циклус на перење
Енергетска класа: А++
Еко систем за заштеда на енергија
Заштита против протекување
Заштита против пена
Систем за автоматски баланс
Систем за детектирање грешка
Детско заклучување
Отстранувачки горен капак
Потрошувачка на енергија: 171 Kwh/annum
Потрошувачка на вода (L/год.): 9900 L/annum
Бучава при перење: 58 dB
Бучава при вртење: 77 dB
Брза програма: 15 минути на 30 C
Сензор за половично перење
Регулација на вртежи

12,790.00ден