Dark Light

15883 – FRIZHIDER FAVORIT RF263 SILVER


Димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm
Бруто/нето волумен: 216/213 L
Ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L
Енергетска класа: А+
Гас: R600
Боја: бела/сребрена
Изменливи врати
Регулирачки ногарки
Прилагодувачки стаклени полици
Потрошувачка на ел. енергија: 212 kWh / год
Ниво на бучност: 41 dB

13,499.00ден