15547 – KLIMA PODVIZNA AC02 60W 10L 7392


Напон: 220-240V 50Hz
Моќност: 60W
Проток на воздух 25м кубни/мин
Капацитет на сад за вода: 10л
Потрошувачка на вода: 300 мл/час
Овлажнувач на воздух
Гаранција: 1 година
Наменета за простории до 40 метри квадратни
Димензии: 30 * 40 * 60 см (д*ш*в)

4,490.00ден