Dark Light

15539 – BLENDER VOX TM6003


Моќност: 500 W
Капацитет на садот: 1.5 л
Капацитет на малите садови: 500 мл
Гумирани ногари
2 додатни садови за сецкање и мелење
Сите делови се мијат во машина за садови
Апаратот работи само доколку сите делови се правилно поставени,
опасност за повреда не постои
Универзален нож од не’рѓосувачки челик
2 брзини + пулсна снага
Гаранција – 25 месеци

2,899.00ден