Dark Light

15410 – TROCIKEL TR5588-1 …8898 YELLOW


KARAKTERISTIKI:
-ZOLT
-3 TRKALA
-2 KORPI

– Погодно за деца на возраст од 1,5-5 години , со тежина до 25 kg
– Седиштето ротира 360 степени со што се добива директен поглед кон родителот.
– Снабдена со сигурносна пластика и подлога за нозете
– Удобна рачка за родителски контрола
– Кош за багаж и ранче на рачката
– Сигурносната пластика и рачката за родителот можат да се одстрануваат и
трициклот станува удобен и за поголеми деца.
– Ѕвонче на кормилото
– Произведен од 100% безопасни материјали

4,990.00ден