,

15354 – KOSILKA NA BENZIN SELF 4IN1 7389


Систем на возење: самоодна 4 во 1

Моќност: 2.6kW

Зафатнина: 139CC

Вртежи: 3.000/min

Ширина на сечење: 457mm

Висина на сечење: 25-75mm (6 позиции)

Капацитет на корпа: 65L

Материјал на тело: метал

Тркала: » предни: 7” »задни: 10”

Централно подесување на косење

16,990.00ден