Dark Light
,

15353 – KOSILKA NA BENZIN PUSH 2IN1 7388


Систем на возење: туркање 2 во 1

Моќност: 2.6kW

Зафатнина: 139CC

Вртежи: 3.000/min

Ширина на сечење: 457mm

Висина на сечење: 25-75mm (6 позиции)

Капацитет на корпа: 65L

Материјал на тело: метал

Тркала: » предни: 7” » задни: 8”

Централно подесување на косење

14,490.00ден