Dark Light

1515 – BOJLER GORENJE TEG10O VISOKOMONTAZHEN


Тип: Без притисок

Деклариран профил за употреба: XXS

Енергетска класа: А

Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,3 %

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,46 kWh

Прилагодување на температурата на термостатот: e

Функција EcoSmart: 0

Волумен: 9,8 l

Начин на монтажа: Надпултна монтажа

Приклучоци на водоводна мрежа: Г 1/2

Материјал на котелот: Пластика

Регулација на температурата: Електромеханичка

Температурен опсег: 15-75 °C

Заштита од замрзнување: Да

Индикатор за работа на електричниот грејач: Да

Степен на заштита од влага: IP 24

Број на грејачи: 1

Приклучна моќност: 2.000 W

Приклучна моќ(V): 230 V

Номинален напон: 8,7 A

Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 0,4 kWh/24

Димензии (ШxВxД): 31 × 45,4 × 26,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 32 × 50 × 27,5 cm

Осигурувач: 10 A

Код: 304038

EAN Код: 3830050383887

3,490.00ден