Dark Light

15148 – KOSILKA MP LM30 1800W 7394


KOSILKA MP LM30 1800W 7394
Напон: 230V~50Hz
Моќност: 1800W
Вртежи: 3200-3450rpm
Ширина на косење: 420mm
Висина на сечење: 25-85mm (11 позиции)
Капацитет на корпа: 50L
Тежина: 19,2kg

10,599.00ден