Dark Light

14879 – PRAVOSMUKALKA FAVORIT FVC306


1 метална телескопска цевка
Пластична четка за под – Електронски регулатор
Педала за автоматско намотување на кабелот
Индикатор за ниво на прав
Специјален дизајн за мала бучава
Текстилна или книжна кеса
Капацитет за прашина: 4,0 l
Црево со можност за вртење од 360 степени
Голема рачка
Издувен HEPA филтер
Должина на кабел: 4,5 m
Моќност 2000 W
Регулатор на сила
Боја:Бело/Сива и Сиво/Портокалова

5,890.00ден