14877 – PERALLNA FAVORIT MP8102


Димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70 /55,70 cm
1000 вртежи во минута (RPM)
Капацитет: 8 kg
54 L иноксен барабан
15 програми
Електронски програматор
Копче за контрола на температура
Индикатор за циклус на перење
Енергетска класа: A++
Еко систем за заштеда на енергија
Заштита против протекување
Систем за автоматски баланс
Систем за детектирање грешка
Детско заклучување
Потрошувачка на енергија:219 Kwh/annum
Потрошувачка на вода: 10224 L/annum
Бучавост при перење: 58 dB
Бучавост при вртење: 76 dB
Брза програма: 15 минути на 30 C
Сензор за половично перење
Регулација на вртежи

14,299.00ден