,

14876 -PERALLNA FAVORIT MP7102


Димензии: В/Ш/Д – 84,5/59,7/52,7 cm
Максимум вртежи во минута: 1000 rpm
Максимален капацитет: 7 kg
Волумен на барабан: 49 lt
Програми: 15 програми
Електронски програматор
Копче за регулација на температурата
Енергетска класа: A++
Еко систем за заштеда на енергија
Заштита против протекување
Систем за детектирање грешка
Детско заклучување
Капак за отстранување
Енергетска потрошувачка: 195 Kwh/annum
Потрошувачка на вода: 10337 L/annum
Ниво на бучава при перење: 58 dB
Ниво на бучава при вртење: 76 dB
брза програма: 15 минути на 30 C
сензор за половично перење
Регулација на вртежи

12,990.00ден