Dark Light

1410 – MIKRO MAX MM720 CTB SILVER


Капацитет на микро печката: 20 литри
Моќност: 700W
5 нивоа на моќност,
Тип на контрола: механичка
35 минутен тајмер со звучен сигнал
Отстранлива ротирачка чинија со пречник 255 мм
Надворешни димензии: 439,5 х 355,5 х 258,2 мм
Боја: СИЛВЕР

3,990.00ден