Dark Light

1409 – PRAVOSMUKALKA FAVORIT FVC163 A


Совет: стандард
Складирање на прашина: Торба за прашина
Материјал за цевки: Метал
Боја: Сина
Функции и карактеристики: Регулатор на јачина, Метална телескопска цевка
Поврзување за напојување: 2000 W
Права на потрошувачи: Сите права на потрошувачите гарантирани според законот за заштита на потрошувачите

3,799.00ден