Dark Light

1400 – PRAVOSMUKALKA MAX 22


Моќност: 1600W
Автоматска контрола на брзината
Автоматско враќање на кабел од 5 метри
2 пластични цевки
Флескибилно црево
Пластична четка со тркала
Платнена кеса
Четка за недостапни места
Боја црна

2,590.00ден