Dark Light

1388 – MASHINA SADOVI FAVORIT MS3000 SILVER 45CM


MS 3000 Silver

Гаранција: 5 Години

– димензии: В/Ш/Д 85/45/60
– максимален капацитет: 10 сета садови
– 6 програми
– брз програм 30 min. на 40 C
– енергетска класа: А++
– класа на сушење: B
– еден циклус: 3,8 л до 17,6 л вода соодветно на програмата
– траење на програма (стандарден циклус): 160 мин
– енергетска потрошувачка: 0,73 KWh
– заштита од поплава
– прилагодувачка кошара
– боја: сива
– On/Off копче
– рачка на вратата
– start/pause копче
– копче на вртење за селектирање на програмите
– индикатори за функцијата миење/сушење
– индикатор за недостиг на сол
– индикатор за недостиг на средство за плакнење

14,390.00ден