,

13415 – TAJFUN NA GAS 50KW


Моќност: 50kW
Издувна моќ: 650m3/h
Капацитет на
затоплување: 650m3
Потрошувачка: 3.63kg/h
Притисок на цревото
за гас: 1.5bar
Тип на гас: LPG

9,890.00ден