Dark Light
,

13316 – KONVEKTOR 2500W


  • Боја: бела
  • Моќност: 2500 W
  • Автоматска регулација на температурата
  • Термостат
  • Заштита од прегревање
  • Предупредувачко светло
  • Тркалца вклучени во цената

3,990.00ден