Dark Light

13259 – PLINSKI SHPORET FERRE C6340G-WOODEN


Плински Шпорет
FERRE C6340 WOODEN
Горилници:4
Релна на Плин
3 Функции за релната
6 Команди
Електронско палење на
решоата
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема релна 63л
Боја: Дрво боја

11,990.00ден