13071 – TUSH KABINA 8126 90x90x190 PROZIRNA


  • Туш када со кабина со димензии: 90x90x198cm
  • 18m висина на акрилна када со 5 години гаранција.
  • Туш кабината е изработена од матирани алуминиумски лајсни и сјајни рачки и калено мат стакло со дебелина од 5mm.

9,190.00ден