Dark Light

12886 – PEGLLA MAX AT3344


Моќност: 2000w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 260мл
Кабел со должина од 1,5м

1,099.00ден