12339 – KLIMA MAX 3.5KW ACAGR7-12-BR3 AKCIJA


Фреон: R410
Енергетска класа: А
Капацитет на ладење/ греење (W): 3520/3700
Проток на воздух (m3/h): 550
Работна температура (°C): -7
Клима уредот е соодветен за греење/ ладење на простор со димензии: 20-25m2
LED дисплеј

13,790.00ден