Dark Light

12338 – PRAVOSMUKALKA MAX VC777D


Моќност:2200W
Електонска контрола на брзината
Нивоа на филтрација:6
Хромирана телескопска цевка
Голема четка за под
Платнена кеса со капацитет:4,5L
Индикатор за полна ќеса
Автоматско собирање на кабелот

4,390.00ден