12256 – TRAMBOLIN 10FT 3.05 (3.05m)

Availability:

Out of stock


Карактеристики:

– дијаметар 305 см,

– висина со сигурносна мрежа: 256 см

– максимално оптоварување: 150 кг

– 4 нозе за безбедна и стабилна инсталација

– Тежина на градежништвото: 23 + 27 кг

– Возраст: 6+ години

14,990.00ден

Out of stock