Dark Light

1211 – DUBOKO GORENJE 310 LIT FH330W


Енергетска класа: А

Врата: Метална врата

Климатска класа: SN, N, ST, T

1 компресор

Вкупен бруто/нето капацитет: 325 / 307 l

Издржливост при прекин на електрична енергија: 35 h

Механичко управување

Рачно одмрзнување

Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)

Простор за замрзнување: 2 корпи

Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,99 kWh

Бучност: 42 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 110 × 85 × 70 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 114 × 91 × 76 cm

Нето тежина на апаратот: 44 kg

Бруто тежина на апаратот: 46,3 kg

Приклучна моќ: 130 W

Осигурувач: 10 A

Код: 379797

EAN Код: 3838942789649

22,399.00ден