10901 – BURMASHINA MP-ID028 1100W 6687


Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1100W
Вртежи: 0-2800/мин
Дупчење во:
-метал: 10
-дрво: 30мм
-бетон: 13мм
Футер: 13мм

2,799.00ден