Dark Light

10222 – TRIMER ZA TREVA 550W GT28 MP 6807


Напон: 230V~50Hz
Моќност: 500W
Дијаметар на сечење: 300mm
Вртежи: 10.000/min
Тежина: 2.6Kg.
Подесување на должина на рачка

2,599.00ден