Dark Light

1010 – FEN GRUNDIG HD-6760


Енергија: 2000W
Друго: 3 излезни топлини, 2 брзини + турбо моќност, опција за ладен воздух, керамичка заштита, должина на кабел 1.8m

1,890.00ден