Dark Light

10053 – TROCIKEL 6688-4 …8899 RED


KARAKTERISTIKI:
-CRVEN
-3 TRKALA
-2 KORPI

Карактеристики:
– Погодно за деца на возраст од 1,5-5 години , со тежина до 25 kg.
– Седиштето ротира 360 степени со што се добива директен погледн кон родителот.
– Снабдена со сигурносна пластика и подлога за нозете.
– Удобна рачка за родителски контролаКош за багаж и ранче на рачката.
– Сигурносната пластика и рачката за родителот можат да се одстрануваат и трициклот станува удобен и за поголеми деца.
– Ѕвонче на кормилото.
– Произведен од 100% безопасни материјали.

5,499.00ден