AGM1067P ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA

2,399MKD Ex Tax: 2,399MKD

Потрошувачка, моќност750 WБрој на вртежи во празен од11.000 min-1Големина на насадМ14Пречник на диск Ø115 mmПречник на диск Ø22 mmТежина EPTA1.9 Kg...

AGM1068P ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA

2,699MKD Ex Tax: 2,699MKD

Потрошувачка, моќност850 WБрој на вртежи во празен од11.000 min-1Големина на насадМ14Насаден отвор на диск Ø22,23 mmПречник на диск Ø125 mmТежина EPTA1.9 Kg...

AGM1077P ELEKTRICNA AGOLNA BRUSILKA

6,999MKD Ex Tax: 6,999MKD

Потрошувачка, моќност2.400 WБрој на вртежи во празен од6.600 min-1Големина на насадМ14Насаден отвор на диск Ø22,23 mmПречник на диск Ø230 mmТежина EPTA6.4 Kg...

AGM1084P ELEKTRICNA POLIRKA

5,999MKD Ex Tax: 5,999MKD

Потрошувачка, моќност1.400 WБрој на вртежи во празен од1.000 - 3.300 min-1Големина на насадМ14Насаден отвор на диск Ø22,23 mmПречник на диск Ø180 mmТежина EPTA3.3 Kg...

ATM1036 SET OD 5 PNEVMATSKI ALATKI

2,399MKD Ex Tax: 2,399MKD

Пиштол за фарбање.Работен притисок                           4.5 - 6 barПречник на млазницата                1.5 mmГолемина на резервоа...

ATM1039 PISHTOL ZA FARBANJE

899MKD Ex Tax: 899MKD

Пиштол за фарбање Работен притисок                                3.0 - 4.0 barПречник на млазница                   &nb...

ATM1040 PISHTOL ZA FARBANJE

999MKD Ex Tax: 999MKD

Пиштол за фарбање Работен притисок                                     4.5 - 6 barПречник на млазница              ...

ATM1041 PISHTOL ZA PUMPANJE GUMI

699MKD Ex Tax: 699MKD

Работен притисок                           0 - 8.5 barДолжина на црево                          350 mmТежина   &nbs...

ATM1042 PNEVMATSKA HEFTALKA

1,999MKD Ex Tax: 1,999MKD

Ергономска дршка со мекан ракофат.Погодна за спајалки (10 - 25mm).Ширина на спајалки 10mm.Работен притисок 8 bar.Капацитет на магацин 100....

ATM1043 PNEVMATSKI UDAREN ODVRTUVAC

3,599MKD Ex Tax: 3,599MKD

Брзина во празен од.                       7.000 min-¹Макс. Работен притисок                  6.3 barПроток на воздух         &nbs...

BJM1009 ELEKTRICNA BISKVITARKA

4,999MKD Ex Tax: 4,999MKD

Потрошувачка, моќност900 WБрој на вртежи во празен од11.000 min-1Пречник на диск Ø100 mmНасаден отвор на диск Ø22 mmДолжина на сечење14 mmТежина EPTA3.2 Kg...

CDM1113S AKUMULATORSKA DUPCALKA ODVRTUVAC

5,699MKD Ex Tax: 5,699MKD

Напон на акумулаторот14.4VКапацитет на акумулатор1.5AhТип на акумулаторLI-ionБрзина без опт. /ниска0 - 400 min-1Брзина без опт. /висока0 - 1400 min-1Капацитет на стезна чаура1,5 - 13 mmВртежен момент висок38 NmБрој на механички брзини2Тежина EPTA1.44...

CDM1114S AKUMULATORSKA DUPCALKA ODVRTUVAC

6,999MKD Ex Tax: 6,999MKD

Напон на акумулаторот18VКапацитет на акумулатор1.5AhТип на акумулаторLI-ionБрзина без опт. /ниска0 - 400 min-1Брзина без опт. /висока0 - 1400 min-1Капацитет на стезна чаура1,5 - 13 mmИзбор на вртежен момент23 + DМакс. дупчење - челик13 mmМакс. Дупчењ...

CDM1119 AKUMULATORSKA DUPCALKA ODVRTUVAC

4,399MKD Ex Tax: 4,399MKD

Напон на акумулаторот10.8VКапацитет на акумулатор1.5AhТип на акумулаторLI-ionБрзина без опт. /ниска0 - 350 min-1Брзина без опт. /висока0 - 1300 min-1Капацитет на стезна чаура1 - 10 mmВртежен момент висок17 NmБрој на механички брзини2Тежина EPTA1 Kg...

CDM1120 AKUMULATORSKA DUPCALKA ODVRTUVAC

5,999MKD Ex Tax: 5,999MKD

Напон на акумулаторот18VКапацитет на акумулатор1.5AhТип на акумулаторLI-ionБрзина без опт. /ниска0 - 350 min-1Брзина без опт. /висока0 - 1300 min-1Капацитет на стезна чаура1,5 - 13 mmВртежен момент висок44 NmБрој на механички брзини2Тежина EPTA1.13 K...

CDM1129 AKUMULATORSKA DUPCALKA ODVRTUVAC

2,999MKD Ex Tax: 2,999MKD

12V LED LIGHT

CRM1049 KOMPRESOR 8BAR

6,599MKD Ex Tax: 6,599MKD

Моќност                                                1.100 WКапацитет на усисување             &nb...

CTM1012 KOMBINIRANA ALATKA ZA BRUSENJE

1,999MKD Ex Tax: 1,999MKD

Потрошувачка, моќност160 WБрој на вртежи во празен од15.000 - 35.000 min-1Стезна чаура3.2 + 2.4 mmТежина EPTA0.6 Kg...

DSM1009 DELTA VIBRACISKA BRUSILKA

1,999MKD Ex Tax: 1,999MKD

Потрошувачка, моќност280 WБрој на вртежи во празен од6.000 - 11.000 min-1Тежина EPTA1.2 Kg...

ESM1010 VIBRACISKA BRUSILKA

2,999MKD Ex Tax: 2,999MKD

Потрошувачка, моќност430 WОсцилации во минута5.000 - 13.000 min-1Гол. на подложно перниче115 mmТежина EPTA2.1 Kg...

ETM1004 ELEKTRICNA HEFTALKA

1,999MKD Ex Tax: 1,999MKD

Ергономска дршка со мекан ракофат.Погодна за спајалки (8 - 16mm).Шајки со мала глава (15 - 16mm)....

HDM1028 ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA

5,999MKD Ex Tax: 5,999MKD

Потрошувачка, моќност850 WБрој на вртежи во празен од0 - 800 min-1Удари во минута0 - 4.000 min-1Тип на стебло за стегањеSDS - PlusМакс. дупчење - челик13 mmМакс. Дупчење -дрво30 mmМакс. Дупчење -бетон26 mmУдарна енергија2.7 JТежина EPTA3.7 Kg...

HDM1030P ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA

5,999MKD Ex Tax: 5,999MKD

Потрошувачка, моќност850 WБрој на вртежи во празен од0 - 1.250 min-1Удари во минута0 - 4.000 min-1Тип на стебло за стегањеSDS - PlusМакс. дупчење - челик13 mmМакс. Дупчење -дрво30 mmМакс. Дупчење -бетон26 mmУдарна енергија2.7 JТежина EPTA3.3 Kg...

HDM1037 ELEKTROPNEVMATSKA DUPCALKA

6,999MKD Ex Tax: 6,999MKD

Потрошувачка, моќност1.500 WБрој на вртежи во празен од0 - 950 min-1Удари во минута0 - 4.400 min-1Тип на стебло за стегањеSDS - PlusМакс. дупчење - челик13 mmМакс. Дупчење -дрво40 mmМакс. Дупчење -бетон32 mmУдарна енергија6 JТежина EPTA5.2 Kg...

JSM1014 ELEKTRICNA UBODNA PILA

2,990MKD Ex Tax: 2,990MKD

Потрошувачка, моќност710 WБрој на одови во мин.800 - 3.000 min-1Капацитет дрво110 mmКапацитет метал10 mmТежина EPTA2.55 Kg...

JSM1023 ELEKTRICNA UBODNA PILA

2,199MKD Ex Tax: 2,199MKD

Потрошувачка, моќност570 WУдари во минута500 - 3.000 min-1Должина на одот18 mmКапацитет дрво70 mmКапацитет метал6 mmТежина EPTA1.9 Kg...

OTM1005 POVEKENAMENSKA ALATKA ZA OTSEKUVANJE

3,299MKD Ex Tax: 3,299MKD

Потрошувачка, моќност280 WОсцилации во минута11.000 - 20.000 min-1Тежина EPTA1.5 Kg...

PDM1052 ELEKTRICNA UDARNA DUPCALKA

2,399MKD Ex Tax: 2,399MKD

Потрошувачка, моќност800 WБрој на вртежи во празен од0 - 3.000 min-1Удари во минута0 - 48.000 min-1Макс. дупчење - челик10 mmМакс. Дупчење -дрво25 mmМакс. Дупчење -бетон13 mmТежина EPTA2.2 Kg...

PMM1006 ELEKTRICNA MESHALKA

5,990MKD Ex Tax: 5,990MKD

Потрошувачка, моќност1.400 WБрзина без опт. /ниска180 - 380 min-1Брзина без опт. /висока300 - 650 min-1Тежина EPTA6.2 Kg...

PPM1010 ELEKTRICNO RENDE ZA DRVO

2,999MKD Ex Tax: 2,999MKD

Потрошувачка, моќност650 WБрој на вртежи во празен од16.500 min-1Широчина на рендосување82 mmДебелина на струшка2 mmТежина EPTA2.8 Kg...

PRM1015 ELEKTRICNA GLODALKA ZA DRVO

5,999MKD Ex Tax: 5,999MKD

Потрошувачка, моќност1.300 WБрој на вртежи во празен од9.000 - 30.000 min-1Должина на одот0 - 60 mmМакс. Прифат на алат6/8 mmТежина EPTA3.57 Kg...

SGM1001 PISHTOL ZA LEMENJE

1,999MKD Ex Tax: 1,999MKD

1год.ГАРАНЦИЈАсетот содржи:1 Пиштол за лемење,  Моќност         100 W1 Лемилка,  Моќност     30 W1 Помошен алат за лемење со лупа1 Усисен алат за лемење1 Сталка за лемилка1 Ролна со лем1 Паста за лемење1 Чивија...

SGM1011 ELEKTRICEN PISHTOL ZA FARBANJE

3,999MKD Ex Tax: 3,999MKD

Потрошувачка, моќност500 WКапацитет на резервоар700 mlМакс. проток280 g/minТежина EPTA2.5 Kg...

SSM1005 ELEKT.PILA ZA PRECIZNO SECENJE SO MASA

6,999MKD Ex Tax: 6,999MKD

Потрошувачка, моќност90 WБрој на вртежи во празен од1.440 min-1Мах. сечење на 45°10 mmМах. сечење на 90°40 mmТежина EPTA12.5 Kg...

TCM1011 ELEKTRICNA PILA ZA PLOCKI

6,999MKD Ex Tax: 6,999MKD

Потрошувачка, моќност900 WБрој на вртежи во празен од2.950 min-1Пречник на диск Ø200 mmНасаден отвор на диск Ø25,4 mmМах. сечење на 45°20 mmМах. сечење на 90°41 mmДимензии на масата500 x 400 mmТежина EPTA12.3 Kg...

TSM1032 STABILEN CIRKULAR

4,999MKD Ex Tax: 4,999MKD

Потрошувачка, моќност800 WБрој на вртежи во празен од2.950 min-1Пречник на диск Ø200 mmНасаден отвор на диск Ø16 mmМах. сечење на 45°27 mmМах. сечење на 90°45 mmДимензии на масата500 x 335 mmТежина EPTA11.3 Kg...

WSM1008 OTSEKUVAC NA KANALI VO ZID

13,999MKD Ex Tax: 13,999MKD

Потрошувачка, моќност1.600 WБрој на вртежи во празен од6.000 min-1Ширина на канал8 - 30 mmДлабина на канал8 - 40 mmПречник на диск Ø150 mmНасаден отвор на диск Ø22.2 mmТежина EPTA6.8 Kg...

Showing 1 to 37 of 37 (1 Pages)