ISKRA FH 03

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции за ликвидација кои го испуштаат ладниот, топол и топол воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а зар...

ISKRA FH 105

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции за ликвидација кои го испуштаат ладниот, топол и топол воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а зар...

KALORIFER DYNAMIK

790MKD Ex Tax: 790MKD

Kalorifer Dynamik2kW

KALORIFER MAX 903

1,300MKD Ex Tax: 1,300MKD

2 нивоа на моќност: 750W/ 1500WКерамички грејачиПрилагодлив термостатЗаштита од прегревањеИндикаторска сијаличкаСигурносно копче при превртување на уредот...

KALORIFER MAX KF 103 B

890MKD Ex Tax: 890MKD

Максимална моќност: 2000W2 нивоа на моќност: 1000w/ 2000wПрилагодлив термостатЗаштита од прегревањеИндикаторска сијаличкаСигурноceн прекинувач при превртување на уредот...

KALORIFER MAX KF590 BEL

790MKD Ex Tax: 790MKD

Моќност: 2000W2 нивоа на моќност: 1000W/ 2000WЛаден воздухПрилагодлив термостатЗаштита од прегревањеИндикаторска сијаличка...

KALORIFER VIVAX FH 2050

890MKD Ex Tax: 890MKD

Калорифер ВИВАКСФХ-20502000 ВАТИТермостат...

TAJFUN DYNAMIC 3000W ELECTRIC 4954

4,290MKD Ex Tax: 4,290MKD

Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)