APARAT ZA ESPRESSO SEVERIN 5991

6,690MKD Ex Tax: 6,690MKD

APARAT ZA KROFNI MAKS AK 700

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

Моќност: 700wНелепливи плочи лесни за чистењеКапацитет: 7 крофниРачкa отпорнa на топлинаАвтоматски термостатМожност за поставување во вертикална положба...

APARAT ZA PALACINKI MAKS CP 01 C

2,090MKD Ex Tax: 2,090MKD

Моќност: 1000wПрилагодлива контрола на температуратаНелеплива плоча лесна за чистењеКерамичка навлакаСветилка за вклучено и спремно за работКуќиште отпорно на топлинаДијаметар на плочата: 30смДодатоци: т-вилушка, дрвена шпатула...

APARAT ZA PALACINKI SEVERIN 2198

2,590MKD Ex Tax: 2,590MKD

Моќност:1000 WВисоко квалитетно пластично куќиштеnon-stik обложена тава приближно 30 смПроменлив термостатon/off свичПилот светлоИндикатор подготвен за употребаДимензии (ШxВxД):350mm x 80mm x 315mm...

APARAT ZA VARENJE TURSKO KAFE NE 200

1,590MKD Ex Tax: 1,590MKD

APARAT ZA VARENJE TURSKO KAFE NE 201A

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

ARZUM AR 166

2,500MKD Ex Tax: 2,500MKD

ARZUM AR180

5,000MKD Ex Tax: 5,000MKD

800w1.5L...

BLENDER ADLER AD 4054G

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

BLENDER ADLER AD 4054О

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

BLENDER RACEN ADLER AD 4602

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

BLENDER RACEN ADLER AD 4604

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

BLENDER RACEN ADLER AD 4609

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

BLENDER RACEN ADLER AD 4610 G

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

BLENDER RACEN ADLER AD 4610 R

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

BLENDER RACEN SEVERIN 3736

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

BLENDER RACEN VIVAX SB 250 SS

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

BLENDER SECKO MAKS MS 320

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

BLENDER SECKO MAX KL 210

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

BLENDER SET ADLER AD 4605

2,190MKD Ex Tax: 2,190MKD

BLENDER SET SEVERIN 3798

3,090MKD Ex Tax: 3,090MKD

BLENDER STOECKI ADLER AD 4054R

1,790MKD Ex Tax: 1,790MKD

BLENDER STOECKI SEVERIN 3718

3,190MKD Ex Tax: 3,190MKD

BOKAL TERMO SENCOR SWK 1031 SS

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

BOKAL TERMO SENCOR SWK 1800 WH

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

CEDALKA MAX KL 322

590MKD Ex Tax: 590MKD

Тип: ЦЕДАЛКАМоќност: 25WКапаците: 0,8 литриНаменет само за цитрусни плодовиКонус за цедење кој се издвојуваТранспарентен садТранспарентен заштитен капакСкладирање на кабелБоја: бело-сива...

DAEWOO MWO KQG 7G77

4,000MKD Ex Tax: 4,000MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 08

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1207

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1208

1,300MKD Ex Tax: 1,300MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1216

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1227

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1229

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1231

1,690MKD Ex Tax: 1,690MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1233

990MKD Ex Tax: 990MKD

ELEKTRICEN BOKAL ADLER AD 1238

1,890MKD Ex Tax: 1,890MKD

ELEKTRICEN BOKAL SENCOR SWK 1731 WH

1,890MKD Ex Tax: 1,890MKD

ELEKTRICEN BOKAL SENKOR SWK 1817 TLJ

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

ELEKTRICEN BOKAL SEVERIN 3339

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

ELEKTRICEN BOKAL SEVERIN 3413

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

ELEKTRICEN BOKAL SEVERIN 9733

1,690MKD Ex Tax: 1,690MKD

ELEKTRICEN BOKAL VIVAX WH 177 W

890MKD Ex Tax: 890MKD

ELEKTRICEN BOKAL МАКS ЕB 219

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

ELEKTRICNO RESHO DUPLO ADLER AD 6502

2,390MKD Ex Tax: 2,390MKD

Тип – ЕЛЕКТРИЧНО РЕШОМоќност: 1500 W + 1000 W;Дијаметар на ринглите: 187мм, 152мм;Прилагодлива температура...

ELEKTRICNO RESHO SENKOR SCP 2251

2,590MKD Ex Tax: 2,590MKD

Моќност : 2250W

ELEKTRICNO RESO EDINECNO SEVERIN 1091

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

Тип – ЕЛЕКТРИЧНО РЕШОМоќност: 1500WГолема рингла: 18,5 cm Ø , 1500 WГреење елементи: 150mm-1000W, 185mm-1500WКонтроли за топлина на ринглитеПилот светлoДимензии (ШxВxД): 250mm x 85mm x 290mm...

ELEKTRICNO RESO EDINECNO SEVERIN 1092

2,200MKD Ex Tax: 2,200MKD

Тип – ЕЛЕКТРИЧНО РЕШОМоќност: 1500WГолема рингла: 18,5 cm Ø , 1500 WГреење елементи: 150mm-1000W, 185mm-1500WКонтроли за топлина на ринглитеПилот светлoДимензии (ШxВxД): 250mm x 85mm x 290mm...

ELEKTRICNO RESO SENKOR SCP 1500 NJH

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Моќноцт : 1500W

ELEKTRIČNO REŠO SENKOR SCP 2250 NJH

2,390MKD Ex Tax: 2,390MKD

Моќност : 2250W

GRUNDIG CJ6280

2,190MKD Ex Tax: 2,190MKD

40W

GRUNDIG CJ7280

2,890MKD Ex Tax: 2,890MKD

100W

KAFEMAT ST CM 1200Q

950MKD Ex Tax: 950MKD

KUJNSKA VAGA ADLER AD 3138 B

990MKD Ex Tax: 990MKD

KUJNSKA VAGA ADLER AD 3138 R

990MKD Ex Tax: 990MKD

KUJNSKA VAGA ADLER AD 3138 W

990MKD Ex Tax: 990MKD

KUJNSKA VAGA ADLER AD 3141

990MKD Ex Tax: 990MKD

KUJNSKA VAGA ADLER AD 3142

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

KUJNSKA VAGA SEVERIN 3669

1,790MKD Ex Tax: 1,790MKD

MIKRO MAX MM 720 CTB BLACK

3,300MKD Ex Tax: 3,300MKD

MIKRO MAX MM 720 CTB SILVER

3,990MKD Ex Tax: 3,990MKD

MIKRO MAX MM 720 CTB WHITE

3,790MKD Ex Tax: 3,790MKD

MIKRO PECKA GORENJE MO 17DNJ

4,790MKD Ex Tax: 4,790MKD

MIKRO PECKA GORENJE MO 17ME

4,890MKD Ex Tax: 4,890MKD

MIKRO PECKA GORENJE MO 17ME

4,790MKD Ex Tax: 4,790MKD

MIKRO PECKA GORENJE ММО 20 МBII

4,990MKD Ex Tax: 4,990MKD

MIKRO PECKA MAKS MG 720 CLNJ SILVER

4,990MKD Ex Tax: 4,990MKD

MIKRO PECKA VIVAX MNJO 2075BL

3,590MKD Ex Tax: 3,590MKD

MIKRO PECKA VIVAX MNJO-2075 WH

3,490MKD Ex Tax: 3,490MKD

MIKRO PECKA VIVAX MNJO-2081 W

3,600MKD Ex Tax: 3,600MKD

MIKRO PECKA VIVAX МNJО 2083 S

3,990MKD Ex Tax: 3,990MKD

MIKSER ADLER 4201

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

MIKSER ADLER AD 4205

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

MIKSER ADLER AD 4207

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

Тип: МиксерМоќност: 200W5 брзиниТУРБО копчеДве обични маталки и две маталки за тесто...

MIKSER BOSCH MFL 3010 С

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

MIKSER BOSCH MFL 3020 С

2,290MKD Ex Tax: 2,290MKD

MIKSER BOSCH МFL 3030 S

2,450MKD Ex Tax: 2,450MKD

MIKSER GORENJE ME 501N

2,190MKD Ex Tax: 2,190MKD

MIKSER GORENJE М 605W

2,290MKD Ex Tax: 2,290MKD

MIKSER GORENJE М 701B

3,700MKD Ex Tax: 3,700MKD

MIKSER GORENJE М 701W

3,200MKD Ex Tax: 3,200MKD

MIKSER GORENJЕ М 605B

2,390MKD Ex Tax: 2,390MKD

MIKSER MAX GTM 8007A

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

MIKSER SEVERIN 3810

2,890MKD Ex Tax: 2,890MKD

MIKSER SEVERIN 3816

3,990MKD Ex Tax: 3,990MKD

MIKSER SEVERIN 3821

1,790MKD Ex Tax: 1,790MKD

MIKSER SEVERIN 3822 BLENDER

2,400MKD Ex Tax: 2,400MKD

MIKSER SEVERIN 3823

1,500MKD Ex Tax: 1,500MKD

MIKSER SEVERIN 3827

1,450MKD Ex Tax: 1,450MKD

MIKSER SO POSTOLJE ADLER AD 4202

2,390MKD Ex Tax: 2,390MKD

MIKSER SO POSTOLJE ADLER AD 4206

2,390MKD Ex Tax: 2,390MKD

MIKSER SO POSTOLJE MAX GTM 8007B

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

MIKSER SO POSTOLJE MAX KSD 30 A1 CRVEN

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

MIKSER VIVAX HM 200 W

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

MIKSER VIVAX HM 301 W

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

NEO HM300

1,250MKD Ex Tax: 1,250MKD

NEO MWO-M8205

3,500MKD Ex Tax: 3,500MKD

PLINKSO RESHO FERRE O 200 COPER

1,300MKD Ex Tax: 1,300MKD

PLINKSO RESHO FERRE O 200 COPER EMAJL

1,500MKD Ex Tax: 1,500MKD

PLINKSO RESHO FERRE O 200 WHITE EMAJL

1,500MKD Ex Tax: 1,500MKD

PLINKSO RESHO FERRE O 300 COPER EMAJL

1,700MKD Ex Tax: 1,700MKD

PLINKSO RESHO FERRE O 300 WHITE EMAJL

1,700MKD Ex Tax: 1,700MKD

PLINKSO RESHO YUCELL O 300

1,300MKD Ex Tax: 1,300MKD

PLINSKO RESHO FERRE O 200 WHITE

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

Тип – ПЛИНСКО РЕШОМодел: О-200 белоПлинско решо со капакГорилници: 2Контрола: механичкаБоја: бела...

PLINSKO RESHO FERRE O 300 COPER

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Тип – ПЛИНСКО РЕШОМодел: О-300 кафеавоПлинско решо со капакГорилници: 3Контрола: механичкаБоја: бела...

PLINSKO RESHO FERRE O 300 WHITE 1842

1,500MKD Ex Tax: 1,500MKD

Тип – ПЛИНСКО РЕШОМодел: О-300 белоПлинско решо со капакГорилници: 3Контрола: механичкаБоја: бела...

PLINSKO RESHO YUCELL O 200

1,150MKD Ex Tax: 1,150MKD

RESHO SO 1 BELO 8048

850MKD Ex Tax: 850MKD

Решо со Едно белоЕлектрично...

RESHO SO 2 BELO 8031

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

Решо со Два белоЕлектрично...

RESHO SO 2 INOX 8030

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Решо со Два ИноксЕлектрично...

SAMSUNG ME 71A/BOL

4,890MKD Ex Tax: 4,890MKD

SEJKER MAKS LSM 103

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

SEJKER MAKS LSM 103 E

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

SENCOR 5022 BL

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

SENCOR SBL3272 RD

2,890MKD Ex Tax: 2,890MKD

SENCOR SKS 5020 WH

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

SENCOR SKS 5021 GR

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

SIMBO SMX 2720

1,100MKD Ex Tax: 1,100MKD

SIMBO SMX 2724

1,350MKD Ex Tax: 1,350MKD

SOKOVNIK ADLER AD 4106

2,790MKD Ex Tax: 2,790MKD

Тип: СОКОВНИКМоќност:350 WКапацитет на садот за отпадоци од 500млОтстранлив сад за остатоциСад за сок со капацитет од 200мл3 брзиниЦедалка и сито од нерѓосувачки челикГумени ногаркиКабел за складиранње...

SOKOVNIK ADLER АD 4107

4,390MKD Ex Tax: 4,390MKD

Тип: СОКОВНИКМоќност:1000 WГолем отвор за употреба на цели плодови 75ммКапацитет на садот за отпадоци од 1800 млОтстранлив сад за остатоциСад за сок со капацитет од 750мл2 брзиниБезбедносен прекинувачЦедалка и сито од нерѓосувачки челик...

SOKOVNIK MAX KP 400

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

Тип: СОКОВНИКМоќност: 350W2 брзиниТркалезна цевка за проток на храна, со одвоена лента за овошјеСад за складирање на отпадокот од исцедените плодови со капаците од 550mlСад за сокОтстранливи делови од нерѓосувачки челик за лесно чистењеБлокирачки сис...

SOKOVNIK MAX KP 60 SFW

4,590MKD Ex Tax: 4,590MKD

Тип: СОКОВНИКМоќност: 850W;Прекинувач со две контролни брзини;Дополнителен отвор од 75мм за употреба на цели полодови;Иноксно куќиште;Сад за отпадок со капацитет од 2литри;Безбедносен систем на заклучување;Нелизгачки ногарки...

SOKOVNIK SENCOR SJE 1005

4,190MKD Ex Tax: 4,190MKD

SOKOVNIK VIVAX АЈ 700

3,290MKD Ex Tax: 3,290MKD

Тип: СОКОВНИКМоќност:700 WКапацитет на садот за отпадоци од 2лСад за сок со капацитет од 0.8л2 брзини...

ST J600 D

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

ST J600-D Superior Technology• Соковник• сребрена/црна боја• 600W Moќност• XXL отвор за овошје• филтер од нерѓосувачки челик• 2 брзини и пулс функција• заштита од прегревање...

ST PMH01

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

ST Dolce PM-H01• Superior Technology• Апарат за правење палачинки• 1000W• нелеплива површина од 12“• копче за селекција на соодветна температура• посебен дел за намотување на кабелот• светлосни индикатори за старт и крај на работата• вклучени 2 дрвен...

VAGA KANTAR ZA BAGAZ ADLER AD 8143

650MKD Ex Tax: 650MKD

VAKA KANTAR ZA BAKAZH ADLER AD 8126

790MKD Ex Tax: 790MKD

VGRADNA MIKRO PECKA MAKS AG 820 BGH

8,990MKD Ex Tax: 8,990MKD

VGRADNA MIKRO PEČKA MAKS AG 820 BJU

8,990MKD Ex Tax: 8,990MKD

Showing 1 to 131 of 131 (1 Pages)