CEDALKA MAX KL 322

CEDALKA MAX KL 322

590MKD
Availability: In Stock

Тип: ЦЕДАЛКАМоќност: 25WКапаците: 0,8 литриНаменет само за цитрусни плодовиКонус за цедење кој се издвојуваТранспарентен садТранспарентен заштитен капакСкладирање на кабелБоја: бело-сива...

- +