SGM1001 PISHTOL ZA LEMENJE

SGM1001 PISHTOL ZA LEMENJE

1,999MKD
Availability: In Stock

1год.ГАРАНЦИЈАсетот содржи:1 Пиштол за лемење,  Моќност         100 W1 Лемилка,  Моќност     30 W1 Помошен алат за лемење со лупа1 Усисен алат за лемење1 Сталка за лемилка1 Ролна со лем1 Паста за лемење1 Чивија за лемење1 Резервен врв1 Упатство за ракување...

- +