ATM1042 PNEVMATSKA HEFTALKA

ATM1042 PNEVMATSKA HEFTALKA

1,999MKD
Availability: In Stock

Ергономска дршка со мекан ракофат.Погодна за спајалки (10 - 25mm).Ширина на спајалки 10mm.Работен притисок 8 bar.Капацитет на магацин 100....

- +