MTX-EM-ED-E 500-13 ELEKTRICNA UDARNA DUPCALKA

MTX-EM-ED-E 500-13 ELEKTRICNA UDARNA DUPCALKA

1,399MKD
Availability: In Stock

Потрошувачка, моќност500 WБрој на вртежи во празен од0 - 2.800 min-1Удари во минута0-6.600 min-1Макс. Дупчење -дрво21 mmМакс. дупчење - челик10 mmМакс. Дупчење -бетон10 mm...

- +