JASMIN 70090AB

24,590MKD Ex Tax: 24,590MKD

Висина  201 cmШирина  90 cmДлабочина  55 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard)  мат со лакирана бојаБоја  Бела  / црна / металик сиваЛавабо  Керамичко...

EKOL 10035

6,500MKD Ex Tax: 6,500MKD

EKOL 10055

9,390MKD Ex Tax: 9,390MKD

Висина  191 cmШирина  55 cmДлабочина  32/44 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со меламин слој , со вградени сијаличкиБоја  Црна / Црвена / БелаЛавабо  Керамичко...

EKOL 10065

10,590MKD Ex Tax: 10,590MKD

Висина  191 cmШирина  65 cmДлабочина  34/46 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со меламин слој , со вградени сијаличкиБоја  Црвена / Црна / БелаЛавабо  Керамичко...

EKOL 10075

11,990MKD Ex Tax: 11,990MKD

Висина  191 cmШирина  75 cmДлабочина  36 / 49 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со меламин слој , со вградени сијаличкиБоја  Бела / црна / црвенаЛавабо  Керамичко...

EKOL 10085

13,590MKD Ex Tax: 13,590MKD

Висина  191 cmШирина  86 cmДлабочина  37/50 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со меламин слој , со вградени сијаличкиБоја  Црна / Црвена / БелаЛавабо  Керамичко...

EKOL 10095

15,690MKD Ex Tax: 15,690MKD

Висина  191 cmШирина  37/51 cmДлабочина  97 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со меламин слој , со вградени сијаличкиБоја  Бела / Црвена / ЦрнаЛавабо  Керамичко...

HERA 40120

43,890MKD Ex Tax: 43,890MKD

Висина  201 cmШирина  120 cmДлабочина  35/55 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со сјаен лакБоја  Црна / лилаваЛавабо  15 мм Стакло...

Justo 39090

48,690MKD Ex Tax: 48,690MKD

Висина  201 cmШирина  91 cmДлабочина  57 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard)  цврсто дрво со акрилна лакирана бојаБоја  Црно - златна / црно - сребренаЛавабо  15 мм Ста...

MINIMAL 24050

8,560MKD Ex Tax: 8,560MKD

Висина  201 cmШирина  50 cmДлабочина  26 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard)  обложено со меланинБоја  Бела / Црна / ЦрвенаЛавабо  Керамичко...

ORMAR ZA BANJA 10130

7,760MKD Ex Tax: 7,760MKD

Висина  191 cmШирина  35 cmДлабочина  36 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со лак...

ORMAR ZA BANJA 10140

8,620MKD Ex Tax: 8,620MKD

Висина  191 cmШирина  35 cmДлабочина  38 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со лак...

ORMAR ZA BANJA 10150

9,160MKD Ex Tax: 9,160MKD

Висина  191 cmШирина  35 cmДлабочина  38 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) со лак...

SELEN 22065

10,790MKD Ex Tax: 10,790MKD

Висина  201 cmШирина  65 cmДлабочина  46 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) обложено со меланинБоја  Црвена / црна / белаЛавабо  Керамичко...

SELEN 22080

13,190MKD Ex Tax: 13,190MKD

Висина  201 cmШирина  80 cmДлабочина  46 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) обложено со меланинБоја  Црвена / црна / белаЛавабо  Керамичко...

SELEN 22100

15,890MKD Ex Tax: 15,890MKD

Висина  201 cmШирина  100 cmДлабочина  46 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard) обложено со меланинБоја  Бела / црвена / црнаЛавабо  Керамичко...

SELEN ORMAR ZA BANJA

9,600MKD Ex Tax: 9,600MKD

Висина  140 cmШирина  35 cmДлабочина  35 cmБоја  Црвена / црна...

SET ZA BANJA EVA 53140 TEMNOCRVEN

50,790MKD Ex Tax: 50,790MKD

YAKUT 58035

12,190MKD Ex Tax: 12,190MKD

YAKUT 58065

11,290MKD Ex Tax: 11,290MKD

Висина  191 cmШирина  65 cmДлабочина  46 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard)  меланинБоја  Антрацит / кањон / дабЛавабо  Керамичко...

YAKUT 58080

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Висина  191cmШирина  80 cmДлабочина  46 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard)  меланинБоја  Кањон / даб / АнтрацитЛавабо  Керамичко...

YAKUT 58100

15,290MKD Ex Tax: 15,290MKD

Висина  191cmШирина  100 cmДлабочина  46 cmКонструкција  MDF (Medium Density Fiberboard)  меланинБоја  Кањон / даб / АнтрацитЛавабо  Керамичко...

Showing 1 to 22 of 22 (1 Pages)