SHPORET NA DRVA ALFA PLAM EK 550

11,290MKD Ex Tax: 11,290MKD

SHPORET NA DRVAALFA PLAM EK-550BELLEV I DESEN...

SHPORET NA DRVA ALFA PLAM EK 550 TERMO 2

11,500MKD Ex Tax: 11,500MKD

Alfa EK-550 Termo 2• шпорет на цврсто гориво• Лев• Боја Бела• Моќност од 5KW• загревње на површина до 65м3• Големина на Рерната: В:Ш:Д: 195:550:540mm• 2 одводи f120mm• Степен на искористеност 72%• Гориво: Дрво и дрвени брикети• Тежина: 91кг• Димензии...

SHPORET NA DRVA ALFA PLAM EK 550 TERMO 2

11,500MKD Ex Tax: 11,500MKD

Alfa EK-550 Termo 2• шпорет на цврсто гориво• Десен• Боја Бела• Моќност од 5KW• загревње на површина до 65м3• Големина на Рерната: В:Ш:Д: 195:550:540mm• 2 одводи f120mm• Степен на искористеност 72%• Гориво: Дрво и дрвени брикети• Тежина: 91кг• Дименз...

SHPORET NA DRVA MBS 10 RS LEV BEL

14,990MKD Ex Tax: 14,990MKD

Smederevac MBS 10 RS Бел• Десен• шпорет на цврсто гориво Термостат• Моќност од 11KW• загревње на површина до 140м3• Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm• Големина на ложиште: В:Ш:Д: 250:200:400mm• одвод f120mm• Степен на искористеност 85/85 %• Г...

SHPORET NA DRVA MBS-9

11,490MKD Ex Tax: 11,490MKD

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)