ASPIRATOR MAKS 3062 BEL

3,490MKD Ex Tax: 3,490MKD

Мотор: 1 x 90WМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка1 х 28W лампаКапацитет: 280 m3/hДвокасетен филтерШирина: 60 сантиметриМатеријал: нер’ѓосувачки челикБоја: бела...

ASPIRATOR MAKS 3062 INOKS

3,590MKD Ex Tax: 3,590MKD

Мотор: 1 x 90WМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка1 х 28W лампаКапацитет: 280 m3/hДвокасетен филтерШирина: 60 сантиметриМатеријал: нер’ѓосувачки челикБоја:инокс...

ASPIRATOR MAKS 5262 BEL

3,490MKD Ex Tax: 3,490MKD

Мотор: 2 x 90WМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка2 х 30W лампиКапацитет: 460 m3/hНиво на шум: 55 dBAШирина: 60 сантиметри...

ASPIRATOR MAKS 5262 CRN

3,990MKD Ex Tax: 3,990MKD

Мотор: 2 x 90WМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка2 х 30W лампиКапацитет: 460 m3/hНиво на шум: 55 dBAШирина: 60 сантиметри...

ASPIRATOR MAKS 5262 INOKS

3,690MKD Ex Tax: 3,690MKD

Мотор: 2 x 125W турбински заштитен моторМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка2 х 40W лампиКапацитет: 530 m3/hПритисок: 340 PaНиво на шум: 56 dBAМожност да се користи со филтри за активен јаглен:2Ширина: 60 сантиметри...

ASPIRATOR MAX ART DEKO 6B ECO

10,990MKD Ex Tax: 10,990MKD

Аспиратор Макс Курвекс 6 Црн ЕКО:Мотор: 95W двојно-турбински заштитен  хипер мотор;Механичка контролна табла со 3 брзини;On/ Off пилот сијаличка;2 х 50W халогени лампи;Капацитет: 500 m3/h;Притисок: 320 Pa;Ниво на шум: 48 dBA;Можност да користи ф...

ASPIRATOR MAX KURVEKS 6B ECO

8,990MKD Ex Tax: 8,990MKD

Аспиратор Макс Курвекс 6 Црн ЕКО:Мотор: 95W двојно-турбински заштитен  хипер мотор;Механичка контролна табла со 3 брзини;On/ Off пилот сијаличка;2 х 50W халогени лампи;Капацитет: 500 m3/h;Притисок: 320 Pa;Ниво на шум: 48 dBA;Можност да користи ф...

ASPIRATOR MAX KURVEKS 6E ECO

8,990MKD Ex Tax: 8,990MKD

Аспиратор Макс Курвекс 6 Црн ЕКО:Мотор: 95W двојно-турбински заштитен  хипер мотор;Механичка контролна табла со 3 брзини;On/ Off пилот сијаличка;2 х 50W халогени лампи;Капацитет: 500 m3/h;Притисок: 320 Pa;Ниво на шум: 48 dBA;Можност да користи ф...

ASPIRATOR MAX PRO ART DEKO 9C 900

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор;Сензорски команди на стаклената контролна табла;On/ Off пилот сијаличка;Индикатор за запушен филтер;Функција за тајмер со постепено преминување од најголема брзина до сиклучување;Постепено исклучување...

ASPIRATOR MAX TELESKOPICO 5260 BL

4,690MKD Ex Tax: 4,690MKD

Мотор: 2 x 125W турбински заштитен моторМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка2 х 40W лампиКапацитет: 530 m3/hПритисок: 340 PaНиво на шум: 56 dBAМожност да се користи со филтри за активен јаглен:2Ширина: 60 сантиметри...

ASPIRATOR MAX TELESKOPICO 5260 WH

3,990MKD Ex Tax: 3,990MKD

Мотор: 2 x 125W турбински заштитен моторМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка2 х 40W лампиКапацитет: 530 m3/hПритисок: 340 PaНиво на шум: 56 dBAМожност да се користи со филтри за активен јаглен: 2Ширина: 60 сантиметри...

ASPIRATOR MAX TELESKOPIKO 5260 E

4,490MKD Ex Tax: 4,490MKD

Мотор: 2 x 125W турбински заштитен моторМеханичка контролна табла со 3 брзиниOn/ Off пилот сијаличка2 х 40W лампиКапацитет: 530 m3/hПритисок: 340 PaНиво на шум: 56 dBAМожност да се користи со филтри за активен јаглен:2Ширина: 60 сантиметри...

ASPIRATOR MAX VERTICAL ANG 600 BLACK

13,490MKD Ex Tax: 13,490MKD

МОТОР: 270WКАПАЦИТЕТ: 430 M3/HДВОЈНО-ТУРБИНСКИ ЗАШТИТЕН ХИПЕР МОТОРМЕХАНИЧКА КОНТРОЛНА ТАБЛАON/OFF ПИЛОТ СИЈАЛИЧКА2 Х 50W ХАЛОГЕНИ ЛАМПИ...

ELEKTRA 020ELE033

5,990MKD Ex Tax: 5,990MKD

A+MINI BAR47x45x49...

ELEKTRICEN SHPORET ALFA PLAM S 140 55 13

14,450MKD Ex Tax: 14,450MKD

Бела бојаЕкспрес ринглаДупло стаклоВкупна сила 7915wДимензии на рерна во мм в*ш*д 320*460*475Висина 850ммШирина 550ммДлабочина 600мм...

ELEKTRICEN SHPORET GORENJE E 61102 AW

13,990MKD Ex Tax: 13,990MKD

Електрична плоча за готвењеГрејни места:Лево напред: 220 mm, 2 kW, нормална рингла со временски ограничувач,Десно напред: 80 mm, 0,5 kW, нормална,Лево назад: 145 mm, 1,5 kW, за брзо готвење,Десно назад: 180 mm, 2 kW, за брзо готвењеДимензии (Ш x В x ...

ELEKTRICEN SHPORET SHAUB LORENZ 6042 NE

9,490MKD Ex Tax: 9,490MKD

Грејни места 4Димензии на рерната: 39х45х32Регулација на температура до 250CОпрема:1 Тава1 Решетка...

FAVORIT F 265

13,990MKD Ex Tax: 13,990MKD

Енергетска класа: АБруто зафатнина 186 литриДимензии: 144x54cm...

FRIZHIDER FAVORIT RF 260

10,490MKD Ex Tax: 10,490MKD

Енергетска класа: А+Бруто зафатнина 187 литриДимензии: 144x55x60cm...

FRIZHIDER GORENJE RF 4140 AW

13,290MKD Ex Tax: 13,290MKD

Тип – фрижидер комбиниранКапацитет: 234лЛадилник: 183лКомора: 49лЕнергетска класа: А+Димензии: (Ш x В x Д):54 × 144 × 57 cm...

FRIZHIDER GORENJE RF 6275 W

17,190MKD Ex Tax: 17,190MKD

Комбиниран фрижидер со горна комораБруто капацитет: 259 ЛитриЕнергетска класа: АДимензии (Ш x В x Д): 60 × 143,5 × 62,5 cm...

FRIZHIDER GORENJE RK 6191 AW

23,890MKD Ex Tax: 23,890MKD

Тип – фрижидер комбиниранКапацитет: 321лЛадилник: 225лКомора: 96лЕнергетска класа: АДимензии: (Ш x В x Д):60 × 185 × 64 cm...

FRIZHIDER VOKS KC 1200

6,990MKD Ex Tax: 6,990MKD

Енергетска класа: А+Бруто зафатнина 100 литриАнтибактериска заштитаДимензии: 55x48x85cm...

FRIZHIDER VOKS KK 3501

17,990MKD Ex Tax: 17,990MKD

Енергетска класа А +Капацитет:318Бруто капацитет 228lНето капацитет 90lВисина 185 смДимензии (Ш x Д x В) 60 x 60 x 185 см...

FRIZHIDER VOKS KK 3501 S

19,990MKD Ex Tax: 19,990MKD

Енергетска класа А +Капацитет:318Бруто капацитет 228lНето капацитет 90lВисина 185 смДимензии (Ш x Д x В) 60 x 60 x 185 см...

FRIZHIDER VOKS KS 2800 SILVER

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Енергетска класа: АБруто зафатнина 250 литриАнтибактериска заштитаДимензии: 144х55х60см...

FRIZHIDER VOKS KS 2800 WHITE

11,990MKD Ex Tax: 11,990MKD

Енергетска класа: АБруто зафатнина 250 литриАнтибактериска заштитаДимензии: 144х55х60см...

FRIZHIDER VOKS NF 3880 INOX

21,990MKD Ex Tax: 21,990MKD

Енергетска класа: АБруто зафатнина 318 литриАнтибактериска заштитаДимензии: 60x60x185cm...

FRIZHIDER VOKS VF 1500

9,990MKD Ex Tax: 9,990MKD

Енергетска класа: А+Бруто зафатнина 71 литриАнтибактериска заштитаДимензии: 55x58x85cm...

FRIZHIDER VOX KG 2600 B

13,490MKD Ex Tax: 13,490MKD

Фрижидер со замрзнувачЕнергетска класа: А+Бруто зафатнина 238 литриНето зафатнина 227 литри (187 литри капацитет на фрижидерот и 40 литри капацитет на замрзнувачот)Антибактериска заштитаДимензии: 144х54х60см...

FRIZHIDER VOX KG 2600 S

11,990MKD Ex Tax: 11,990MKD

Фрижидер со замрзнувачЕнергетска класа: А+Бруто зафатнина 238 литриНето зафатнина 227 литри (187 литри капацитет на фрижидерот и 40 литри капацитет на замрзнувачот)Антибактериска заштитаДимензии: 144х54х60см...

FRIZHIDER VOX KG 2600 W

11,490MKD Ex Tax: 11,490MKD

Фрижидер со замрзнувачЕнергетска класа: А+Бруто зафатнина 238 литриНето зафатнина 227 литри (187 литри капацитет на фрижидерот и 40 литри капацитет на замрзнувачот)Антибактериска заштитаДимензии: 144х54х60см...

FRIZHIDER VOX KK 3200

14,990MKD Ex Tax: 14,990MKD

Фрижидер со замрзнувачЕнергетска класа: А+Нето зафатнина 239 литриВентилација на преградата за овошје и зеленчук;Антибактериска заштита;Димензии: 170х54х61см;...

FRIZHIDER VOX KK 3200 B

16,990MKD Ex Tax: 16,990MKD

Фрижидер со замрзнувачЕнергетска класа: А+Нето зафатнина 239 литриВентилација на преградата за овошје и зеленчук;Антибактериска заштита;Димензии: 170х54х61см;...

FRIZHIDER VOX KK 3200 S

15,690MKD Ex Tax: 15,690MKD

Фрижидер со замрзнувачЕнергетска класа: А+Нето зафатнина 239 литриВентилација на преградата за овошје и зеленчук;Антибактериска заштита;Димензии: 170х54х61см;...

FRIZHIDER VOX KS 1100

7,490MKD Ex Tax: 7,490MKD

Фрижидер со внатрешна комораАвтоматско одмрзнувањеЕнергетска класа: А+Бруто зафатнина: 92 литриНето зафатнина: 88 литриФиксни прегради на врататаАнтибактериска заштита...

FURNA OKGRUGLA SAMDAN

2,990MKD Ex Tax: 2,990MKD

Модел: 1007Вати: 2x700w = 1400wВалтажа: 220-240vТермостат...

FURNA OKRUGLA ISIK

3,090MKD Ex Tax: 3,090MKD

Модел: ISIKВати: 2x700w = 1400wВалтажа: 220-240vТермостат...

HORIZONTALEN ZAMRZNUVAC GORENJE 410 L

16,450MKD Ex Tax: 16,450MKD

Тип – ЗамрзнувачЕнергетска класа: АКапацитет: 410лДимензии: (Ш x В x Д):134 × 91 × 76 cmБоја: бела...

HORIZONTALEN ZAMZRNUVAC GORENJE FG 330 WHITE

14,500MKD Ex Tax: 14,500MKD

Тип – ЗамрзнувачЕнергетска класа: АКапацитет: 310лДимензии: (Ш x В x Д):110 × 85 × 70 cmБоја: бела...

MASHINA SADOVI FAVORIT MS 5000

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Капацитет: 12 комплетиЕнергетска класа: А+Класа на перење: АПрограми за перење: 4 предперење60x85x60cm...

MASHINA SADOVI FAVORIT MS 5000 SILVER

13,990MKD Ex Tax: 13,990MKD

Капацитет: 12 комплетиЕнергетска класа: А+Класа на перење: АПрограми за перење: 4 предперење60x85x60cm...

MASHINA SADOVI VOX LC 20

12,490MKD Ex Tax: 12,490MKD

Електронски програматорЕнергетска класа: А+Класа на перерње: АКласа на сушење: BКапацитет: 12 комплетиПрограми на перење: 5 + предперењеECO брзо перењеПоловина перење4 температури на перење:40°/50°/65°/70°C;Одложен стартВнатрешност од нерѓосувачки че...

MASHINA SADOVI VOX LC 2145

13,650MKD Ex Tax: 13,650MKD

Капацитет: 10 комплетиЕнергетска класа: АКласа на перење: АПрограми за перење: 5 + предперењеТемператури на перење: 40°/50°/55°/65°/70°CПоловина перењеЕко брзо перење 30 минути...

MASHINA SADOVI VOX LC 2145 INOX

13,650MKD Ex Tax: 13,650MKD

Капацитет: 10 комплетиЕнергетска класа: АКласа на перење: АПрограми за перење: 5 + предперењеТемператури на перење: 40°/50°/55°/65°/70°CПоловина перењеЕко брзо перење 30 минути...

MASHINA SADOVI VOX LX 22 IX

14,390MKD Ex Tax: 14,390MKD

Електронски програматорЕнергетска класа: А+Класа на перерње: АКласа на сушење: АКапацитет: 12 комплетиПрограми на перење:5Температури на перење:4Потрошувачка на вода: 12 литри...

MASHINA ZA PERENJE GORENJE W 62Y2 S

14,990MKD Ex Tax: 14,990MKD

Тип – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕКапацитет на полнење:6,5 кгБрој на вртежи на центрифугата:800 rpmЕнергетска класа:A++Програми:18Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 44 cm...

MASHINA ZA PERENJE GORENJE W 72Y2

19,750MKD Ex Tax: 19,750MKD

Тип – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕКапацитет на полнење:7 кгБрој на вртежи на центрифугата:800 rpmЕнергетска класа:A++Програми:18Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm...

MASHINA ZA PERENJE VOX WM 10601

13,990MKD Ex Tax: 13,990MKD

Капацитет:6кгрБрој на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/минутаЕлектронска контролаЕнергетска клсса: А+Програми: 15Избор на температурата;Сервисна дијагностикаДимензии: 85×60×51 см;...

MASHINA ZA PERENJE VOX WM 10701

14,990MKD Ex Tax: 14,990MKD

Капацитет: 7кгрБрој на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/минутаЕлектронска контролаЕнергетска клсса: А+Програми: 15Избор на температурата;Сервисна дијагностикаДимензии: 85×60×51 см;...

MASHINA ZA PERENJE VOX WM 10801

15,990MKD Ex Tax: 15,990MKD

Капацитет: 8кгрБрој на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/минутаЕлектронска контролаЕнергетска клсса: А+Програми: 15Избор на температурата;Сервисна дијагностикаДимензии: 85×60×51 см;...

MASHINA ZA PERENJE VOX WM 552

10,600MKD Ex Tax: 10,600MKD

Капацитет: 5кгрБрој на вртежи на центрифугата: 500 вртежи/минута;Електронска контролаЕнергетска клсса: А+Класа на перење: АПрограми 15Сервисна дијагностикаДимензии: 85×60×51 см;...

MASHINA ZA PERENJE VOX WM 60661

11,990MKD Ex Tax: 11,990MKD

Капацитет: 6кгрБрој на вртежи на центрифугата: 600 вртежи/минутаИзбор на бројот на вртежиЕлектронска контролаЕнергетска клсса: А+Програми 15Сервисна дијагностикаДимензии: 85×60×51 см...

MASHINA ZA PERENJE VOX WM 80601

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Капацитет: 6кгрБрој на вртежи на центрифугата: 800 вртежи/минутаЕлектронска контролаЕнергетска клсса: А+Програми 15Сервисна дијагностикаДимензии: 85×60×51 см;...

MASINA ZA PERENJE GORENJE NJ 7203

16,990MKD Ex Tax: 16,990MKD

Капацитет на полнење:7 кгБрој на вртежи на центрифугата:1000 rpmЕнергетска класа:A+++Програми:18Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm...

MASINA ZA PERENJE VOX WM 10661

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Капацитет: 6кгрБрој на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/минутаЕнергетска клсса: А+Програми 15Димензии: 60x51x85cm...

MINI SHPORET CROWN COV 50 B

5,490MKD Ex Tax: 5,490MKD

Мини шпорет – со два ринглиМоќност:2000W...

MINI SHPORET EFBA 1005

3,590MKD Ex Tax: 3,590MKD

Мини шпорет – со два ринглиМоќност:4200WКапацитет на рернаtа 36L2 рингли  180/145...

MINI SHPORET EFBA 2005

3,990MKD Ex Tax: 3,990MKD

Мини шпорет – со два ринглиМоќност:4200WКапацитет на рернаtа 42L2 рингли  180/145...

MINI SHPORET YUCEL 4C COPER

5,990MKD Ex Tax: 5,990MKD

FULL PLIN

MINI SHPORET YUCEL 4C WHITE

5,990MKD Ex Tax: 5,990MKD

FULL PLIN

MINI SHPORET YUCEL 4N LUX COPER

6,990MKD Ex Tax: 6,990MKD

FULL PLIN

MINI SHPORET YUCEL 4N LUX WHITE

6,990MKD Ex Tax: 6,990MKD

FULL PLIN

PERALLNA FAVORIT MP 10006

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Капацитет: 6.2кгрБрој на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/минутаЕнергетска клсса: АПрограми 15Димензии: 59.6x85x54cm...

PERALLNA FAVORIT MP 1008

14,990MKD Ex Tax: 14,990MKD

Капацитет: 8кгрБрој на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/минутаЕнергетска клсса: А++Програми 15Димензии: 59.7×84.5×52.7cm...

PERALLNA FAVORIT MP 5100

10,499MKD Ex Tax: 10,499MKD

Капацитет: 5кгрБрој на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/минутаЕнергетска клсса: А+Програми 15Димензии: 59.7×84.5×49.7cm...

PERALLNA FAVORIT MP 8006

12,490MKD Ex Tax: 12,490MKD

Капацитет: 6кгрБрој на вртежи на центрифугата: 800 вртежи/минутаЕнергетска клсса: А++Програми 15Димензии: 59.7×84.5×49.7cm...

PERALLNA FAVORIT MP 8007

12,990MKD Ex Tax: 12,990MKD

Капацитет: 7кгрБрој на вртежи на центрифугата: 800 вртежи/минутаЕнергетска клсса: А+Програми 15Димензии: 59.7×84.5×52.7cm...

PERALLNA GORENJE W 6101 S

14,990MKD Ex Tax: 14,990MKD

Енергетска класа: A+Боја: БелаКапацитет за перење: 1-6 kgКолекторски моторИновативен облик на барабанотБрој на вртежи на центрифугата: 1.000 rpmКапацитет за перење: 1-6 kgВолумен на барабанот: 42 lРегулирање на бројот на...

PERALLNA GORENJE W 6503 S

16,290MKD Ex Tax: 16,290MKD

Енергетска класа: A+++Боја: БелаКапацитет за перење: 1-6 kgКолекторски моторSensoCareИновативен облик и дизајн на барабанот (SpaDrum)Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpmКапацитет за перење: 1-6 kgВолумен на барабанот:&nb...

PERALLNA GORENJE W 8503

20,990MKD Ex Tax: 20,990MKD

Енергетска класа: A+++Боја: БелаКапацитет за перење: 1-8 кгКолекторски моторSensoCareИновативен облик и дизајн на барабанот (SpaDrum)Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpmКапацитет за перење: 1-8 кгВолумен на барабанот:&nb...

PERALLNA GORENJE W6503 S

16,290MKD Ex Tax: 16,290MKD

Енергетска класа: A+++Боја: БелаКапацитет за перење: 1-6 kgКолекторски моторSensoCareИновативен облик и дизајн на барабанот (SpaDrum)Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpmКапацитет за перење: 1-6 kgВолумен на барабанот:&nb...

PLINSKA FURNA

3,990MKD Ex Tax: 3,990MKD

Plinska FurnaGolema RelnaCrevo + Stegi...

SHPORET FAVORIT EC 640 WWFT

10,500MKD Ex Tax: 10,500MKD

SHPORET FAVORIT K 622 WWFT KOMBINIRAN

12,500MKD Ex Tax: 12,500MKD

SHPORET FERRE C 6340 G ELEKTRICEN

8,990MKD Ex Tax: 8,990MKD

Шпорет Ферре Ц6340Г – ЕлектриченФурна на струја4 Рингли на струја1-тепсиа 1-решеткаДупло СтаклоКапакТренди ДизајнКабел 1.5м2x1000w (рингли) ; 2x1500w (рингли)Бела БојаЦертификати за кфалитетЦертификати за сигурност...

SHPORET FERRE C 6340 G Inox

10,990MKD Ex Tax: 10,990MKD

Shporet Ferre C6340G INOXFull PLINFurna na PLIN + 4 Resoa na plinElektronsko palenje na resoata1-tepsia 1-reshetkaDuplo StakloKapakTrendy DesignGAS Pype SystemINOX bojaCertifikati za kfalitetCertifikati za sigurnost...

SHPORET FERRE C 6340 G – BROWN

9,490MKD Ex Tax: 9,490MKD

Плински Шпорет ФЕРРЕ – КафеавФурна на Плин4 Решоа на плин1 Тепсиа , 1 РешеткаДупло СтаклоКапакТренди ДизајнГАС Пипе системЦертификати за кфалитетЦертификати за сигурностЦертификати за Економичен производ12 месеци гараницја...

SHPORET FERRE GL 9350

23,990MKD Ex Tax: 23,990MKD

Плински Шпорет ФЕРРЕ 90 цмФурна на Плин (74 цм)5 Решоа на плин (електронско Палење)1 Тепсиа , 1 РешеткаДупло СтаклоКапакЛуксори ДизајнАмерички ДизајнЕуропоол ГАС Пипе системЦертификати за кфалитетЦертификати за сигурностЦертификати за Економичен...

SHPORET VOX CHT 6001 GLASS

16,600MKD Ex Tax: 16,600MKD

Енергетска класа: Б;Стакло керамичка плоча;2 рингли – Ø180 mm2 рингли – Ø145 mmКонвенционална рерна со капацитет од 61 литар;Долен грејач на рерната: 1100 W;Горен грејач на рерната: 1200 W;Јачина на грејачот за грил (скара): 2600 W;Термостат;Тајмер;“...

SHPORET VOX CHT 6001 IX GLASS

18,990MKD Ex Tax: 18,990MKD

Oven electric double grill 2600 W,flap drawer, ƒmetal lid,ƒwire grill & deep tray & shallow tray,ƒadjustable feet,ƒoven lightCooker type: Glass-ceramic cooker topƒOven type: Self-ventilated ovenƒCavity volume: 61 lCooktop: ...

SHPORET VOX CHT 6005 SILVER

16,990MKD Ex Tax: 16,990MKD

Енергетска класа АТип на рерна конвекцискаКапацитет на рерна 61 lБрој на рингли 4 (2xØ180+2xØ145mm)Мулти функционална рерна 6 функцииДимензии (ШxДxВ) 60 x 60 x85 cmБоја inoxГаранција 5 години...

SHPORET VOX EHB 604

11,490MKD Ex Tax: 11,490MKD

Енергетска класа: БСтандардни рингли 3 и 1 експрес ринглаКонвенционална рерна со капацитет од 61 литарДолен грејач и горен грејачГрил (скара)ТермостатДлабока тава...

SUSHARA ARISTON TCM 580

15,490MKD Ex Tax: 15,490MKD

Машина за сушење алиштаКондензацискаЕнергетска класа: СКапацитет :8 кгДизајн: Бело2 температури...

SUSHARA GORENJE 724 BL Kondenzaciska

18,990MKD Ex Tax: 18,990MKD

Енергетска класа: BБоја: БелаКапацитет на сушење: 7 кгКапацитет на сушење: 7 кгЕлектриченВолумен на барабанот: 117 lВрата: 35 cmАгол на отвoрање на вратата: 180 °Реверзибилно движење на барабанотМожност за директен ...

VERTIKALEN ZAMRZNUVAC SO 3 FIOKI VOX VF 1200

9,990MKD Ex Tax: 9,990MKD

Верикален замрзнувачЕнергетска класа: А+Нето зафатнина 62 литириПроѕирни фиоки:3Фиока за брзо замрзнувањеАнтибактериска заштита...

VERTIKALEN ZAMRZNUVAC SO 6 FIOKI VOX BF 2500

14,990MKD Ex Tax: 14,990MKD

Енергетска класа: А+Бруто зафатнина: 210LНето зафатнина: 182L6 проѕирни фиоки;Фиоки за брзо замрзнување;Димензии: 144х54х60 см;Потрошувачка на енергија: 0,65kWh/24h...

Showing 1 to 87 of 87 (1 Pages)