ARNICA PUF PUF PLUS

2,090MKD Ex Tax: 2,090MKD

2000W

FIRST FA 5627

1,500MKD Ex Tax: 1,500MKD

1700W

GRUNDIG SX7470

3,590MKD Ex Tax: 3,590MKD

2400W

MAX AT 3344

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

MAX AT 3351

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

MAX AT 3368

1,590MKD Ex Tax: 1,590MKD

PEGLA BOSCH TDA 1023010

3,190MKD Ex Tax: 3,190MKD

Моќност: 2400 WФункција: суво пеглање, пеглање на пареа и вертикално геглањеКапацитет на садот за вода: 300 млПостојана пареа 35 g/minУдарна пареа до 120 g/minСпреј функцијаСистем за само чистењеСистем против прокапувањеTранспарентен резервоарот за в...

PEGLA FAVORIT EP2500

1,300MKD Ex Tax: 1,300MKD

Моќност : 2500W

PEGLA MAX AT 8005А CRVENA

850MKD Ex Tax: 850MKD

Тип – пегла на пареаМоќност: 1600W;Ергономичен дизајн;Алуминиумска плоча со нелеплива навлака;Пеглање со и без пареа;Зафатнина на резервоар 180ml;Лесно дополнување на вода;Кабел со должина од 1,5м...

PEGLA MAX AT 8030

1,690MKD Ex Tax: 1,690MKD

Тип – пегла на пареаМоќност 2600W;Керамичка плоча;Систем против создавање на каменец;Систем против капење;Самочистење;Гумиран ракофат;Пеглање со и без пареа;...

PEGLA MAX AT 8032

1,400MKD Ex Tax: 1,400MKD

Моќност: 2200wКерамичка плочаСистем против создавање на каменецСистем против капењеСамочистењеВертикално испуштање на пареаПеглање со или без пареаЗафатнина на резервоар 230млКабел со должина од 1,5м...

PEGLA MAX АТ 8021

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

Тип – пегла на пареаМоќност 2200W;Керамичка плоча;Систем против создавање на каменец;Систем против капење;Самочистење;Гумиран ракофат;Пеглање со и без пареа;...

PEGLA MAX АТ 8028Ѕ

1,790MKD Ex Tax: 1,790MKD

Тип – пегла на пареаМоќност : 2600W;Ергономичен дизајн;Керамичка навлака;Систем против создавање на каменец;Систем против капење;Самочистење;Гумиран ракофат;Пеглање со или без пареа;...

PEGLA MAX АТ 8031

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

Тип – пегла на пареаМоќност : 2200W;Ергономичен дизајн;Керамичка навлака;Систем против создавање на каменец;Систем против капење;Самочистење;Гумиран ракофат;Пеглање со или без пареа;...

PEGLA SENCOR 8440 GR

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

PEGLA SENCOR SSI 5421 TQ

1,590MKD Ex Tax: 1,590MKD

PEGLA SENCOR SSI 8441 VT

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

PEGLA SEVERIN 3221

2,000MKD Ex Tax: 2,000MKD

PEGLA SEVERIN 3222

3,190MKD Ex Tax: 3,190MKD

Моќност: 2700 WДвојна функција: суво пеглање и пеглање на пареаГумена рачкаКапацитет на садот за вода: 325 млПроменлива пареа до 27 g / min.Вертикална пареа до 85 g / min.Автоматско исклучувањеСпреј функцијаСистем за само чистењеСистем против прокапу...

PEGLA SEVERIN 3241

2,190MKD Ex Tax: 2,190MKD

Тип – Пегла на пареаМоќност: 2400 WКапацитет на садот за вода: 190 млПроменлива пареа до 30 g / min.Вертикална пареа до 75 g / min.Спреј функцијаСистем за само чистењеОтстранлив транспарентен резервоарот за водаПлоча со керамичка подлога...

PEGLA SEVERIN 3242

1,890MKD Ex Tax: 1,890MKD

Тип – Пегла на пареа2200WКапацитет 200 млСуво пеглање и пеглање со пареаСпреј функцијаТранспарентен резервоар за водаПлоча од нерѓосувачки челикГумена рачка за безбедно ракувањеПроменлив термостатПилот светлоЧаша за мерењеДимензии (ШхВхД) 285мм х 135...

PEGLA SEVERIN 3251

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Тип – Пегла на пареа2400WПлоча од нерѓосувачки челикПилот светлоСамочистењеОдстранлив резервоар за водаКапацитет на резервоарот за вода:190мл...

PEGLA SEVERIN 3256

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Тип – Пегла на пареаМоќност: 2400 WКапацитет на садот за вода: 190 млПроменлива пареа до 30 g / min.Вертикална пареа до 85 g / min.Спреј функцијаСистем за само чистењеОтстранлив транспарентен резервоарот за водаПлоча од нерѓосувачки челикТермостатПил...

PEGLA VIVAX IR 2003

900MKD Ex Tax: 900MKD

Моќност: 2000 WКапацитет на садот за вода: 230 млПостојана пареа 12 g/min...

PEGLLA ADLER AD-524

1,590MKD Ex Tax: 1,590MKD

2000 watt...

PEGLLA ARNICA PUF PUF PLUS

2,090MKD Ex Tax: 2,090MKD

2000W

PEGLLA FIRST FA-5632

1,100MKD Ex Tax: 1,100MKD

1600W

PEGLLA MAX AT 4273

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

Моќност: 2000wКерамичка навлака на плочатаСистем против создавање на каменецСистем против капењеСамочистењеВертикално испуштање на пареаПеглање со или без пареаЗафатнина на резервоар 230млКабел со должина од 1,5м...

PEGLLA MAX AT3368

1,590MKD Ex Tax: 1,590MKD

Моќност: 2600w

PEGLLA NEO SI-2040 C VIOLET

1,300MKD Ex Tax: 1,300MKD

МОЩНОСТ 2000W

PEGLLA NEO SI-2200S

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

МОЩНОСТ 2200W

PEGLLA NEO SI-2250 C

1,600MKD Ex Tax: 1,600MKD

МОЩНОСТ 2200W

PEGLLA SENCOR SSI 5420 RD

1,590MKD Ex Tax: 1,590MKD

PEGLLA SEVERIN 3234

1,400MKD Ex Tax: 1,400MKD

Spremište za vodu 50 mlMax snaga: 1000w...

PEGLLA SINBO SSI-2844

1,450MKD Ex Tax: 1,450MKD

2000W

PEGLLA SINBO SSI-2857

1,800MKD Ex Tax: 1,800MKD

 2200 Watts

PEGLLA TEFAL FV-3910

2,490MKD Ex Tax: 2,490MKD

2200 W

PEGLLA TEFAL FV4920EO

3,190MKD Ex Tax: 3,190MKD

2400 W

PEGLLA TEFAL FV4944EO

3,400MKD Ex Tax: 3,400MKD

2500 W

PEGLLA TEFAL FV5520EO

3,890MKD Ex Tax: 3,890MKD

2500 W

PEGLLA TEFAL GV6350E1

9,390MKD Ex Tax: 9,390MKD

1200 ml2200 W...

PEGLLA VIVAX IR-2004 SS

990MKD Ex Tax: 990MKD

2000...

PEGLLA VIVAX IR-2200 CC

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

2200 W

SIMBO SSI 284

1,100MKD Ex Tax: 1,100MKD

2000W

SIMBO SSI 2844

1,450MKD Ex Tax: 1,450MKD

2000W

SIMBO SSI 2857

1,800MKD Ex Tax: 1,800MKD

2200W

TEFAL GV 4630

6,990MKD Ex Tax: 6,990MKD

4.2BAR2200W...

Showing 1 to 47 of 47 (1 Pages)