REMINGTON D 3015

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

Моќност: 1875 W;...

ADLER AD 2218

990MKD Ex Tax: 990MKD

Моќност: 1500 W;2 контролни брзини;3 температурни нивоа;Копче за ладен воздух;Насочувач;Кука за закачување;Нов модерен дизајн;Отстранлив филтер...

ADLER AD 2219

800MKD Ex Tax: 800MKD

Моќност: 1250 W;2 контролни брзини;3 температурни нивоа;Копче за ладен воздух;Насочувач;Кука за закачување;Нов модерен дизајн;Отстранлив филтер...

ADLER AD 2222

690MKD Ex Tax: 690MKD

Моќност: 1200 W;2 контролни брзини;Модерен дизајн;Рачка на склопување;Кука за закачување...

ADLER AD 2223

990MKD Ex Tax: 990MKD

Моќност: 1600 W;...

ADLER AD 2224

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Моќност: 2200WНезависна контрола на температурата и протокот на воздух;2 контролни брзини;3 температурни нивоаФункција на ладен воздух;Гумирана рачка;Модерен дизајн;Насочувач и дифузер...

ADLER AD 2225

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

Моќност: 1200 W;2 контролни брзини;2 температурни нивоа;Модерен дизајн;Гумирана рачка на склопување;Кука за закачување...

ADLER AD 223 ROZE

690MKD Ex Tax: 690MKD

Моќност: 1300 W;2 контролни брзини;Модерен дизајн;Рачка на склопување;Мала бучавост...

ADLER AD 2231

990MKD Ex Tax: 990MKD

Моќност: 1600 W2 контролни брзиниФункција на ладен воздухРачка на склопувањеМодерн дизајн...

BOSCH PHD 1151

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

Моќност:1200WБрзини:2Рачка на склопувањеКука за закачувањеБоја:црна...

BOSCH PHD 2511 B

1,790MKD Ex Tax: 1,790MKD

FAVORIT F 2200

1,300MKD Ex Tax: 1,300MKD

Моќност : 2200W...

FEN ADLER AD-2221

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

Моќност: 1600 W�Функција за ладен воздух2 температури2 подесувања за брзинаМодерен дизајнПреклопна рачкаKука за закачување на фенот...

FEN GRUNDIG HD-6480

2,190MKD Ex Tax: 2,190MKD

Snaga[W]2200Specifikacije3 nivoa temperature2 postavke brzineIonic funkcijaKoncentrator3 metra Profesionalni kabelCrna / Roze...

FEN MAX HD 4228

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

Mоќност: 2200wTемпературни нивоа:3Брзини:2Ладен воздух за фиксирање на фризуратаЈонска функцијаУсмерувач на воздухОтстранлив филтерКука за закачувањеБезбедносно исклучување...

FEN MAX HD 4259

790MKD Ex Tax: 790MKD

Моќност: 1600wТемпературни нивоа:2Копче за ладен впздухКука за закачувањеРачка на склопување...

FEN PROF CONTI CBD101

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

FEN REMINGTON D-1500

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

компактный фенмощность 2000 Втрежимов нагрева: 2скоростей: 2складная ручкадлина сетевого шнура 1.8 м...

KLATRONIK HTD 3055

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

MAX HD 3290

650MKD Ex Tax: 650MKD

Мoќнoст: 1200WТемпераурни нивоа:2Можност за преклопување на рачкатаКука за закачување...

MAX HD 3306

800MKD Ex Tax: 800MKD

Мoќнoст:1600WТемпераурни нивоа:2Копче за ладен впздухКука за закачување...

MAX HD 3313

800MKD Ex Tax: 800MKD

MAX SS 1811

1,190MKD Ex Tax: 1,190MKD

Моќност: 2200W;3 температурни нивоа2 брзини;Ладен воздух за фиксирање на фризуратаНасочувач;Отстранлив филтер;Кука за закачување;Безбедносно исклучувањe...

REMINGTON D 3010

1,990MKD Ex Tax: 1,990MKD

Моќност: 2000 W;...

REMINGTON D 3080

2,090MKD Ex Tax: 2,090MKD

Моќност: 2000 W;...

REMINGTON D 5000

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Моќност: 1876 W;...

REMINGTON D 5017 SЕТ

3,490MKD Ex Tax: 3,490MKD

Моќност: 2100 W;...

REMINGTON D 5215

2,990MKD Ex Tax: 2,990MKD

SENCOR SHD 40 B

790MKD Ex Tax: 790MKD

SENCOR SHD 6600

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

SENCOR SHD 6600 W

1,290MKD Ex Tax: 1,290MKD

SEVERIN 0112

2,490MKD Ex Tax: 2,490MKD

Моќност: 1900W;3 температурни подесувања;2 брзини;Дифузер;Концентратор;Јонски функција;Керамички обложена решетка за излез на воздух;Кука за закачување...

SEVERIN 0130

1,890MKD Ex Tax: 1,890MKD

Моќност:2000 W2 брзини / 3 топлински поставкиДополнителна јонска функција (со пилот светло)Керамички обложената решетка за излез на воздухОбемен дифузер за фокусирано струењеОтстранлива решетка за влез на воздухЈамка за закачувањеБоја: црна/сребрена...

SEVERIN 0140

1,590MKD Ex Tax: 1,590MKD

Моќност: 1900W2 температурни подесувања2 брзиниЛаден воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработкаДодатни делови:насочувач на воздухМожност за чисење на решетката за довод на воздух...

SEVERIN 0150

1,490MKD Ex Tax: 1,490MKD

Моќност:1800 W2 брзини / 3 топлински поставкиOпција на ладењеКонцентраторОтстранлива решетка за влез на воздухБоја: пурпирна/црна...

SEVERIN 0152

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

Моќност:1200 W2 брзиниКонцентраторРачка на склопувањеЈамка за закачувањеБоја: бела /виолетова...

SEVERIN 0153

1,600MKD Ex Tax: 1,600MKD

Моќност:1800 W...

SEVERIN 0161

800MKD Ex Tax: 800MKD

Моќност:1200 W...

SEVERIN 0163

990MKD Ex Tax: 990MKD

Моќност:1200 W2 брзини и топлински поставувањаЗаштита од прегревањеЈамка за закачувањеБоја: бело/црвена...

SEVERIN 0164

1,390MKD Ex Tax: 1,390MKD

Моќност: 2000W;2 температурни подесувања;2 брзини;Заштита од прегревањеДифузер;Концентратор;Решетка за излез на воздух;Кука за закачување;Боја: бело/црвена...

VIVAX HD 1206 F

690MKD Ex Tax: 690MKD

Моќност : 1200W...

VIVAX HD 2003 ID

1,090MKD Ex Tax: 1,090MKD

Моќност : 2000W...

Showing 1 to 42 of 42 (1 Pages)